Regisztráció HR 2019-05-02T13:01:58+00:00

A májusi talkshow témája a HR lesz,

a beszélgetést az alábbi sarokpontok köré építjük:

Minden vezető számára nagy kihívás megtalálni a megfelelő kollégákat a megfelelő feladatokra. Motiválni és megtartani a legjobb munkatársakat pedig gyakran még nagyobb feladat, hiszen mindenki mástól válik elkötelezetté: van, aki a több feladat, felelősség vagy figyelem miatt, de vannak, akiket éppen ezek demotiválnak a mindennapokban.

A HR kérdései tehát folyamatos kihívások elé állítják a cégvezetőket, felsővezetőket és csoportvezetőket, éppen ezért olyan fontos, hogy azok példáin keresztül tanuljunk, akik mögött már jelentős tapasztalat gyűlt össze.

Ott leszek

A májusi Business & Beer vendégei lesznek:

a DataExpert egyik tulajdonosa és ügyvezetője

az UNION Biztosító HR igazgatója

a Talentuno társalapítója és ügyvezetője

 • Hogyan növekedett a DataExpert az elmúlt 6 évben 12 főről 75 főre? Hogyan építettek menedzsmentet, amely stabil alapot biztosít a növekedéshez?

 • Milyen kihívásokba ütközött az UNION Biztosító, miközben országos értékesítői hálózatot építettek ki, és hogyan küzdötték le az akadályokat?

 • Hogyan ért el 1,3 milliárd Forintos befektetést a Talentuno, és hogyan fogja digitalizálni, közösségi élménnyé változtatni a toborzást?

A 90 perces beszélgetés során közel 15 kérdésben járjuk majd körbe a HR területét és többek között a fentieket is érinteni fogjuk.

A beszélgetés moderátora

üzletfejlesztési- és marketing szakember, a Business & Beer alapítója

Program

Jegyek

Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Jegyvásárlás

Standard jegy

2.900 Ft

Diákjegy

1.900 Ft

Nem jártál még nálunk?

Íme a Business & Beer-sztori

2014 óta támogatjuk a vállalkozókat, vezetőket vagy leendő vezetőket azzal, hogy minden eseményén 1-1 üzleti témát dolgozunk fel, a legmegfelelőbb szakértők és cégvezetők tapasztalatainak bemutatásával. Hiszünk abban, hogy Budapesten kívül is lehetséges pezsgő és nívós üzleti rendezvényeket szervezni, és büszkék vagyunk arra, hogy rendezvényről rendezvényre képesek vagyunk 100 fő feletti közönséget megszólítani. Az idők során több, mint 1800-an látogattak el a rendezvényeinkre, emellett az Alföld TV-n futó TV műsorunk sok 10.000 emberhez juttatja el a vendégeink tapasztalatait.

Nézd meg, mit írt rólunk a Forbes, olvasd el a cikket
Elolvasom

Ha szeretnéd látni, hogy nézett ki egy tavalyi Business & Beer 110 fős nagyon teltházzal, nézd meg ezt a videót
Megnézem

Tarts velünk a májusi eseményünkön!

Ott leszek

Érdekesség

Az időpont választásunk közel sem véletlen!

Május 8.-án a HR Fővárosává alakítjuk Debrecent, hiszen aznap kerül megrendezésre a debreceni HRFest, története során először nem-budapesti helyszínen! 🙂

A törzsvendégeink ezek miatt nem hagynak ki egy eseményt sem

 • A Business & Beer Talkshow 90 perc tömör szakma és inspiráció. Egy eseményen átlagosan 16 kérdést teszünk fel a meghívott szakembereknek, így biztos, hogy a válaszok között ott lesz az a gondolat is, ami Neked fog segíteni a fejlődésben. E mellett felteheted a kérdéseid a talkshow után személyesen, vagy akár a zárt Facebook csoportunkban is, amit hamarosan elindítunk.

 • A szünet és a networking aranyat ér.
  Eddig 19 esemény van mögöttünk, 1600 főnél is többen fordultak már meg a Business & Beer közönségében, és nem volt még olyan rendezvényünk, ami után ne jött volna legalább egy olyan üzenet, amiben valaki megköszönte, hogy új partnert vagy ügyfelet szerzett a rendezvény során. Bővítenéd a kapcsolatrendszered? Várhatóan ezúttal is 100 fő felett leszünk, hozz bőven névjegykártyát. Sőt, van, aki élete párját találta meg az egyik rendezvényünkön. 🙂 Komolyan.

 • Mondjuk ki: a Business & Beer bántóan olcsó.
  2900 Ft-ért 3 fő meghívott szakember, és egy üzletfejlesztő moderátor tudásából mazsolázhatsz szórakozva, másfél órán keresztül. Plusz lesz körülötted 100 hozzád hasonló, innovatív, vállalkozó szellemű, remek ember. A Business & Beer-en tehát egy hamburger menü árából valódi áttörést hozhatsz a karrieredben.

 • A Business & Beer szórakoztató. Sok cégvezető van, aki kifejezetten kikapcsolódni jár a rendezvényünkre. Mert a talkshow szakmai, de mégsem egy száraz előadás. Gyakran humoros, de mégsem standup. Mindemellett a Kazánház pultja tárt karokkal vár egy finom fröccsre, lazító whiskeyre vagy egy esti teára.

Időpont & helyszín

2019. május 8.

Szerda, 18:30 – 23:00

Kazánház Egyetemi Klub

4032 Debrecen, Böszörményi út 138.
Parkolási lehetőség közvetlenül az épület előtt.

Szervező: Süvöltős László és a Business & Beer csapata
Dresscode: Business casual

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Legutóbbi bejegyzések