Regisztráció Értékesítés 2019-06-05T13:48:31+00:00

A júniusi talkshow témája az értékesítés lesz

Míg az átlagos cégek közhelyes ajánlatokat fogalmaznak meg, addig a piacvezető valóban személyre szabott szolgáltatást kínál.

Míg az átlagos cégeknek a vevő csak egy szám, addig a piacvezető a keresztnevén szólítja az ügyfelét és azt mondja: örülök, hogy újra találkozunk.

Míg az átlagos cégek a piac apró megingásától is megremegnek, addig a piacvezető földrengésbiztos, mert van egy dolog, amiben verhetetlen: az értékesítés.

Ott leszek

Pódiumvendégeink lesznek:

Észak-Kelet Magyarországi Régió Igazgató, NN Biztosító Zrt.

Gépkereskedelmi Üzletág igazgató, KITE Zrt.

Mit kapsz a Business & Beer-en?

Másfél órányi tömör tudást és inspirációt. Legalább 15 kérdésen keresztül dolgozzuk fel az értékesítés témáját olyan pódiumvendégek társaságában, akiknek a teljes közvetlen forgalmuk közel 50 milliárd Ft.

Egy szakmai estét 100 hasonlóan gondolkodó vezetővel, akikkel élmény megismerkedni, beszélgetni és eszmét cserélni.

Egy csipetnyi kikapcsolódást, mert tudjuk, hogy nem 8-16-ig tart egy napod. Hidd el, nekünk sem, ezért a Business & Beer-en olyan közeget teremtettünk, ahol fejlődés közben jól esik szórakozni is.

A beszélgetés moderátora

üzletfejlesztési- és marketing szakember, a Business & Beer alapítója

Számos kérdést felteszünk majd a pódiumvendégeknek

Íme egy kis ízelítő:

 • Mi a stratégia és vízió szerepe az üzletfejlesztésben?

 • Hogyan készüljünk fel a váratlan helyzetekre és oldjuk meg azokat?

 • Hogyan lépjük meg a következő szintet az értékesítési volumenünkben?

 • Miben áll a cégvezető szerepe az értékesítésben?

Ott leszek

Tedd fel magadnak a kérdést:

Tudnál fejleszteni a céged értékesítésén?

Program

Tarts velünk!

Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Jegyvásárlás

Standard jegy

2.990 Ft

Diákjegy

1.990 Ft

Nem jártál még nálunk?

Íme a Business & Beer-sztori

2014 óta támogatjuk a vállalkozókat, vezetőket vagy leendő vezetőket azzal, hogy minden eseményén 1-1 üzleti témát dolgozunk fel, a legmegfelelőbb szakértők és cégvezetők tapasztalatainak bemutatásával. Hiszünk abban, hogy Budapesten kívül is lehetséges pezsgő és nívós üzleti rendezvényeket szervezni, és büszkék vagyunk arra, hogy rendezvényről rendezvényre képesek vagyunk 100 fő feletti közönséget megszólítani. Az idők során több, mint 1800-an látogattak el a rendezvényeinkre, emellett az Alföld TV-n futó TV műsorunk sok 10.000 emberhez juttatja el a vendégeink tapasztalatait.

Nézd meg, mit írt rólunk a Forbes, olvasd el a cikket
Elolvasom

Ha szeretnéd látni, hogy nézett ki egy tavalyi Business & Beer 110 fős nagyon teltházzal, nézd meg ezt a videót
Megnézem

Ott leszek

A törzsvendégeink ezek miatt nem hagynak ki egy eseményt sem

 • A Business & Beer Talkshow 90 perc tömör szakma és inspiráció. Egy eseményen átlagosan 16 kérdést teszünk fel a meghívott szakembereknek, így biztos, hogy a válaszok között ott lesz az a gondolat is, ami Neked fog segíteni a fejlődésben. E mellett felteheted a kérdéseid a talkshow után személyesen, vagy akár a zárt Facebook csoportunkban is, amit hamarosan elindítunk.

 • A szünet és a networking aranyat ér.
  Eddig 19 esemény van mögöttünk, 1600 főnél is többen fordultak már meg a Business & Beer közönségében, és nem volt még olyan rendezvényünk, ami után ne jött volna legalább egy olyan üzenet, amiben valaki megköszönte, hogy új partnert vagy ügyfelet szerzett a rendezvény során. Bővítenéd a kapcsolatrendszered? Várhatóan ezúttal is 100 fő felett leszünk, hozz bőven névjegykártyát. Sőt, van, aki élete párját találta meg az egyik rendezvényünkön. 🙂 Komolyan.

 • Mondjuk ki: a Business & Beer bántóan olcsó.
  2900 Ft-ért 3 fő meghívott szakember, és egy üzletfejlesztő moderátor tudásából mazsolázhatsz szórakozva, másfél órán keresztül. Plusz lesz körülötted 100 hozzád hasonló, innovatív, vállalkozó szellemű, remek ember. A Business & Beer-en tehát egy hamburger menü árából valódi áttörést hozhatsz a karrieredben.

 • A Business & Beer szórakoztató. Sok cégvezető van, aki kifejezetten kikapcsolódni jár a rendezvényünkre. Mert a talkshow szakmai, de mégsem egy száraz előadás. Gyakran humoros, de mégsem standup. Mindemellett a Kazánház pultja tárt karokkal vár egy finom fröccsre, lazító whiskeyre vagy egy esti teára.

Időpont & helyszín

2019. június 13.

Csütörtök, 18:30 – 23:00

Nagyerdei Víztorony

4032. Debrecen, Pallagi út 7.
Parkolási lehetőség 18:00 után ingyenesen a Pallagi úton.

Szervező: Süvöltős László és a Business & Beer csapata
Dresscode: Business casual

Ott leszek

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Legutóbbi bejegyzések